Za oskarovku Jolie se posljednjih godina često pisalo da boluje od anoreksije te da ima samo 35 kilograma. Glumica je to demantirala…

Bivša glumica Meghan Markle (37) ne prestaje biti ‘vruća’ tema medija od 2016. kada se saznalo da je u vezi s princom Harryjem (34). Nakon ovogodišnjeg kraljevskog vjenčanja, mnogi su stil oblačenja vojvotkinje usporedili s onim glumice Angeline Jolie (43), a nije im promaknuo ni još jedan detalj. I jednoj i drugoj Amerikanki nekolicina fanova spočitava, za njihov ukus, ‘pretanke noge’.

Foto: Dan Charity/Press Association/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

I dok je Angelina navikla na dugogodišnje komentare da je ‘zabrinjavajuće mršava’ te da ‘prestane nositi kratku odjeću’, Meghan se tek nakon veće medijske pažnje suočava s prozivkama.

Angelina Jolie Sighting - Los Angeles | Autor: SMXRF/Press Association/PIXSELL Foto: SMXRF/Press Association/PIXSELL

– Oh, Bože. Nemojte dozvoliti Markle da ponovno odjene haljinu ili suknju, njezine noge su ružno mršave i bezlične – jedan je od komentara.

Foto: Twitter

Ipak, ne misle svi obožavatelji kraljevske obitelji i Meghanine serije ‘Suits’ da se bivše kolegice trebaju ‘trpati u isti koš’. Tvrde kako vojvotkinja ima prirodno mršave noge, dok oskarovka ‘gladuje’, a počela je i drastično mršavjeti zbog razvoda s glumcem Bradom Pittom (54).

Gala performance of Hamilton | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Za Jolie se posljednjih godina često pisalo da boluje od anoreksije te da ima samo 35 kilograma. Glumica je to demantirala, a javno je priznala da je nakon razilaženja s Pittom oboljela od Bellove paralize, bolesti koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

World Premiere of "Kung Fu Panda 3" - Arrivals | Autor: ? Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL Foto: ? Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

TOTALNI JOOMBOOS: Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Reply
Share this

REALITY & TV