Mia i Marina praktikuju “trojku”?!

Prilikom nedavnog gostovanja kod voditeljke Marije Lazić, Marina Visković i Mia Borisavljević su otkrile mnoge pikanterije iz svog života, a korisnicima sve popularnije “Gossapp” aplikacije otkrile da su u vezi i da je za njihovu vitku liniju zasluženo znojenje u troje!

Naime, na pitanje gledaoca kako održavaju savršen izgled pevačice su kroz gromoglasan smeh otkrile da u “njihovoj vezi” postoji još jedna devojka!

– Svaki drugi dan praktikujemo iscrpljujuću trojku! Sa nama “u šemi” je i treća devojka! – rekla je Mia grohotom se smejući a zatim otkrila misteriju koja je “srećnica” u pitanju.

– Naš trener Zorana Gladović nas ne štedi! Dešava se da imamo i po dva treninga na dan!

Mega zabavna ios i android emisija koju možete gledati online do sledećeg utorka je već pobila sve rekorde gledanosti, a voditeljka nam je otkrila da su se ovom formom već oduševili ne samo u Evropi, već u Australiji i Americi.

Takođe Marina i Mia su bile veoma inspirativne te su pričale o “smrdljivim” maskama za lice koje redovno koriste, ali su i jednom gledaocu kome je devojka razbila tv zbog Viskovićeve a on se i povrh toga usudio da je zove na romantičnu večeru poručile da se na istoj “neće dobro provesti”!

U sledećoj emisiji Marija će ugostiti Anabelu Atijas i njenu ćerku Lunu Đogani.

Izvor: Opera 17

Reply
Share this

Leave a Reply