Pupčana vrpca se omotala oko vrata pa sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu sa nama, a to je najbitnije, ispričala je Jerković iskustvo s porođaja

Nekadašnja manekenka Iva Jerković (38) u veljači je rodila djevojčicu, Rinu Ami, a u novoj ulozi odlično se snašla. Poslovnim obvezama brzo se vratila, a da će biti na skraćenom porodiljnom odlučila je sama i počela raditi u svom salonu za uljepšavanje.

Foto: Instagram

– Ne stignem više doći ovdje na uljepšavanje, ali prije trudnoće jesam. Trudila sam se da me srede jer tu imamo i šminku i frizuru i sam sebi si najbolja reklama – pojasnila je Iva za Exkluziv. S partnerom Josipom Antićem (53) uživa u idili s prinovom.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

– Za mene je to potpuno novo iskustvo, možda sam ja i malo starija majka… Kad ona spava, samo čekam da se probudi i da je vidim. Divan je osjećaj – priča Jerković. Trenutačno je gledamo na malim ekranima u ulozi hostese u RTL-ovu kvizu ‘Kolo sreće’, u kojem se odlično snašla. Od partnera, kaže, puno uči o roditeljstvu.

Foto: RTL

– On mi stvarno puno pomaže i pošto ima dva sina, dosta toga zna, ja sam puno plašljivija jer mi je prvo dijete, a on je opušteniji od mene. Zajedno smo dobar tandem – kaže Iva.

Teško su se odlučili za ime jer su znali da će ga nositi do kraja života, pa su se za Rinu odlučili tek kad su je išli prijaviti stoga Iva ne skriva da joj je to bilo komplicirano. Ipak, u sjećanju će joj zauvijek biti porođaj, a iako je planirala prirodno roditi, stvari su se zakomplicirale.

Foto: Instagram

– Pupčana vrpca se omotala oko vrata pa sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu sa nama, a to je najbitnije – zaključila je i dodala kako joj je bilo teško s malenim djetetom proživjeti potres u Zagrebu. Automatski je, govori, legla na nju i zaštitila ju. Brinula je samo o tome da je Rina dobro, a kad su se sakrili u auto, zaključila je da joj osim djeteta i partnera ništa ne treba. O svadbi ne razmišlja.

– Mi smo tako dugo zajedno, da to ne bi ništa ni promijenilo, za obitelj nije potreban taj neki potpis – rekla je za kraj.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Reply
Share this

REALITY & TV