Na pitanje o tome je li u vezi, Ivana Paris je rekla da je ’emotivno zauzeta’. Šuškalo se kako je u pitanju slavna osoba, točnije nogometaš, no Riječanka te glasine negira…

Bivša misica Ivana Paris (36) prošle godine razvela se od bivšeg mistera Dine Bubičića (38), s kojim je bila u braku devet godina, a nedavno je na društvenoj mreži otkrila kako ima novog dečka.

Foto: Luka Klun/PIXSELL

Ivana se krajem tjedna uputila na odmor s tajanstvenim muškarcem, a pratiteljima je otkrila samo ‘dio’ njega. Na putu su stali na odmaralište Sv. Rok i počastili se ličkom rakijom.

Foto: Instagram

– Sve… nema dalje – napisala je bivša misica uz srce. Kasnije je objavila i fotografiju muške ruke na kojoj dominira tetovaža lava. Dvojac je, sudeći po objavama, iznajmio kućicu s bazenom, ali lokaciju nisu otkrili.

Foto: Instagram

Na pitanje o tome je li u vezi, Ivana je rekla da je ’emotivno zauzeta’. Šuškalo se kako je u pitanju slavna osoba, točnije nogometaš, no Riječanka te glasine negira.

Foto: Instagram

Kaže samo kako u njenom životu postoji nova osoba, ali nije željela otkriti o kome je riječ. Međutim, rekla je kako planira imati još djece. U braku s Dinom dobila je sinove Leonida (9) i Noela (4).

– Otkako sam postala majka moj život je dobio smisao. Djeca su smisao života i želim još barem dvoje do 40-e – rekla je nedavno Ivana.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Dino Bubičić i Ivana su se s vremenom udaljili te imali različita razmišljanja, a tvrde da bračni krah nije prouzrokovala treća osoba. Dok je Dino želio živjeti u stanu, Ivana je u kući, on je volio televiziju dok je ona radije vrijeme provodila u prirodi.

Schreenshot/Nova TV | Autor: Schreenshot/Nova TV Foto: Schreenshot/Nova TV

– Teško je nakon dugogodišnjeg suživota krenuti sam ispočetka. Učim, ispitujem svoje mogućnosti i ponosna sam kako mi ide. Skupila sam snagu da krenem naprijed, makar i glavom kroz zid, a razlog za borbu su mi sinovi. Postala sam slobodnija, jača i sigurnija u sebe te spremna na sve izazove koji me čekaju u ovoj životnoj avanturi – rekla je Ivana nakon što se 2019. razvela.

bubicic | Autor: Sasa Miljevic/PIXSELL Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

Reply
Share this

REALITY & TV