‘Bio sam sportaš godinama i nisam ja neka filmska zvijezda koja se može transformirati u različite uloge. Jednostavno sam u ovo sve ušao jer sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme’, objasnio je posve iskreno Jason

Britanski glumac Jason Statham (51), nedavno je imao intervju za Daily Star u kojem je otkrio koliko je iznenađen da je opstao toliko dugo u Hollywoodu.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Iako se uskoro navršava 20 godina njegove karijere, Jason sebe ne smatra pravim glumcem.

– Ja zapravo i nisam pravi glumac, nekad sam izrađivao nakit na ulici. Bio sam sportaš godinama i nisam ja neka filmska zvijezda koja se može transformirati u različite uloge. Jednostavno sam u ovo sve ušao jer sam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme -ispričao je Statham.

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

Prije holivudske slave britanski glumac zarađivao je statirajući u glazbenim videospotovima. Sad je svjetski poznati glumac, a već je gotovo devet godina u vezi sa svojom zaručnicom, manekenkom i supermodelom Rosie Huntington-Whiteley (32). Par ima i dvogodišnjeg sina Jacka Oscara.

Par je 2017. dobio sina Jacka Oscara. Statham i Rosie upoznali su se na snimanju filma ‘Transformeri’ 2010., a šest godina kasnije odlučili su se zaručiti. Tad je za zaručnički prsten Statham iskeširao čak 243 tisuća funti, odnosno oko tri milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV