Trending

By Redakcija Tracara.com Organizatori sami sebi dali otkaz (foto: eurovisionworld.com) Održavanje ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije pod ozbiljnim je znakom pitanja jer je 21 član ukrajinskog tima za organizaciju takmičenja podneo ostavku. Reply Share this

By Ana Živković

Joanna je veoma ponosna na svoje telo (foto: Instagram.com/joannakrupa)

Pre dva dana manekenka Joanna Krupa izazvala je veliku buru snimkom na kom je, kako se isprva učinilo, potpuno naga.

Međutim, ona tvrdi da je u pitanju optička iluzija. Bivša učesnica rijalitija Real housewives of Miami je objavila klip na kome rukama pokriva grudi i snima se u ogledalu, i to bez odeće.

37-godišnji model je odmah po objavljivanju snimka naišla na negativne komentare i kritike da je poptpuno naga, ali je ona ispod snimka napisala: “Da, imam veš u boji kože, tako da se opustite”.

A video posted by Joanna Krupa (@joannakrupa) on Jan 21, 2017 at 6:48am PST

Ovo nije prvi put da je Joanna na meti kritika zbog poziranja bez odeće. Ona je pre nekoliko meseci postavila snimak koji je snimio njen suprug Romain Zago. “Veoma sam ponosna na svoje telo, naporno vežbam i hranim se zdravo kako bih ostala u formi”, rekla je ona u decembraskom broju časopisa Express. “Preposnosna sam na svoju figuru i verujem da ako imate razlog, možete da ga pokazujete. Bez obzira kako izgledate ili koju veličinu nosite, bitno je da ste puni samopouzdanja”, savetovala je manekenka.

Izvor: Tračara

Reply
Share this

Leave a Reply