Nisam imao strah ni tremu, samo sam htio da bude sve u redu. Htio sam svjedočiti tom činu kao iz Oliverove pjesme „Novi život se rađa“, kaže Jole

Ana je odlično, hvala Bogu. Odlično je podnijela sve tri trudnoće, da Bog da tako prošla i četvrta, rekao nam je presretni Joško Čagalj Jole (47).

Na otvorenje optike Gvozdanović u Splitu došao je i popularni splitski pjevač sa suprugom Anom, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće. Prinovu očekuju u prosincu, a nakon tri curice, Ana i Jole čekaju sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Bio sam na porodu treće kćeri. Bilo mi je super vidjeti novi život kako se rađa. No, ipak smatram da tamo muškarac nema što raditi jer žena dok rađa je u svom svijetu i svom filmu, mislim da ne vidi ni mene ni nikoga, ni ginekologa. Ja sam htio otići, vidjeti i prerezati pupčanu vrpcu. Svakome bih to preporučio. No mislim da neću više. Nisam imao strah ni tremu, samo sam htio da bude sve u redu. Htio sam svjedočiti tom činu kao iz Oliverove pjesme „Novi život se rađa“ – kaže Jole.

Foto: Privatni album

Supružnici nisu još izabrali ime.

– Najbitnije nam je da se rodi živo i zdravo, naravno. Djeca predlažu imena Ivan, Luka… Vidjet ćemo – kaže Jole.

Očinsku ulogu voli najviše na svijetu.

– Moram priznati da je supruga preuzela većinu toga na sebe. Uglavnom vikendom nastupam, ali preko tjedna vozim djecu na aktivnosti, na more – govori Jole.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pjevača čeka krcata ljetna turneja.

– Snimio sam pjesmu Huljića mlađeg, čeka me pjesma Pere Kozomare. Kad skupim dovoljno pjesama snimit ću i album, koji ide brže nego što sam planirao. Pripremam malo drugačijeg Jolu – zaključio je popularni pjevač.

Reply
Share this

REALITY & TV