Humorističnu seriju ‘Lud za tobom’ gledali smo na televizijskim ekranima tijekom devedesetih u sedam vrlo uspješnih sezona. Osvojila je mnogo nagrada i pomogla karijeri Helen Hunt

Serija ‘Lud za tobom’ pratila je Paula Buchmana (Paul Reiser) i njegovu suprugu Jamie Stemple Buchman (Helen Hunt) u njihovim svakodnevnim problemima sa životom u New Yorku. Autor dokumentarnih filmova i agentica za odnose s javnošću su nas tako vodili kroz sedam godina serije, gdje su u svakoj situaciji nalazili pozitivnu i smiješnu stranu.

Foto: PA/PIXSELL

Humoristična se serija zadržala na televizijskim ekranima kroz sedam vrlo uspješnih sezona, a osvojila je i značajan broj nagrada, među kojima i četiri Zlatna globusa, kao i dvanaest Emmyja. Najbitnija je bila po tome što je bila odskočna daska za karijeru Helen Hunt, koja je postala i Oskarovka.

Uz to smo u ‘Lud za tobom’ upoznali i lik Ursule (Lisa Kudrow), konobarice u obližnjem restoranu gdje je dvojac bio čest gost. Ursula se ‘preselila’ kasnije u ‘Prijatelje’ kao Phoebe Buffay, a kasnije je Kudrow odglumila baš i Ursulu, kao sestru blizanku Phoebe.

Na žalost, kvaliteta serije je s vremenom opala, dok su troškovi porasli. Tako su glavni glumci u posljednjoj sezoni dobivali čak milijun dolara po epizodi. To ne bi bio problem da gledanost nije naglo pala, a pad gledanosti uzrokovao je i gašenje serije nakon sedme sezone.

Foto: Twitter/Screenshot

A kako živimo u eri reboota, serija dobiva novu šansu, prilagođenu za današnje doba. Ponovno ćemo pratiti Paul i Jamie, ali će sada u igri biti i Mabel, njihova sedamnaestogodišnja kćer. Originalni kraj serije, koji je pokazao drugačiju budućnost ovog para, bit će ignoriran.

Paul Reiser i Helen Hunt su potpisali ugovor sa Sony Pictures Television. Premda Sony nema nikakve pogodbe glede prikazivanja na drugim mrežama, uspjeh ‘Roseanne’ te ‘Will & Grace’ praktički garantira da će i ova serija biti uspješno uzdignuta iz mrtvih.

Tema: FILM

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kristina Kockar vratila se u rijaliti šou nakon što je provela dan kod psihijatra, zbog lošeg stanja u kojem je bila. Naime, ona je doživela nervni slom, te joj je ukazana...