Par u Lethbridgeu kod Cagliarija uživa u gledanju utakmica američkog nogometa, a Antonija se pohvalila kako su dom blagdanski uredili i upalili prvu adventsku svijeću…

Kada je Viranka Antonija Beščec (28) ugledala Kanađanina hrvatskoga podrijetla Srećka Ponjavica (33) kao kandidata međunarodne 11. sezone ‘Ljubavi na selu’, bila je odlučna da će se prijaviti i osvojiti ga. Bila je to, kako je rekla, ljubav na prvi pogled. Antonija je sredinom listopada spakirala kofere i otišla kod kanadskog farmera i njegove obitelji, a ljubavna idila i dalje traje.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Osjećam da smo srodne duše. Svidio mi se jer je zgodan i lijep, a osvojio me i osobnošću – rekla je Beščec.

Foto: Instagram

Par u Lethbridgeu kod Cagliarija uživa u gledanju utakmica američkog nogometa, a Antonija se pohvalila kako su dom blagdanski uredili i upalili prvu adventsku svijeću. Viranka uživa i u, kako kaže, lijepom snježnom pejzažu oko sebe.

Foto: Instagram

Kuhanjem je osvojila i Srećkovu majku koja je presretna što je njezin sin odabrao baš, kako tvrdi, najvredniju djevojku iz showa.

Foto: Instagram

Par fotografijama pokazuje da je nerazdvojan, a ovog su se tjedna zabavili i na božićnoj zabavi Srećkove firme.

Kanađanin radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila, dok ostatak vremena provodi na farmi s ocem gdje na 130 hektara uzgajaju pšenicu i žito uz bavljenje stočarstvom.

Foto: Instagram

– Lijepo vas je vidjeti, zračite toplinom. A kada će vaša svadba – upitali su ih prijatelji u komentarima ispod fotografije.

Ponjavic je imao nekoliko kraćih ljubavnih veza te jednu dužu koja je također okončana, a čini se kako mu se s Antonijom posrećilo.

Foto: RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV