Dio obožavatelja kupio je njegov nakit, gdje je između ostalog bio i njegov nosni prsten i to za cijenu od 19 tisuća kuna. Među skupljim stvarima pokojnog pjevača bile su njegove tri MTV nagrade

Keith Flint, zvijezda britanske grupe ‘Prodigy‘, preminuo je početkom ožujka u 50. godini u svom domu u Essexu. Glazbenik je iza sebe ostavio dugove u iznosu od 58 milijuna kuna. Sada su na aukciji prodani njegov nosni prsten i gotički krevet, kako bi se ti dugovi podmirili, pišu Sky News.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegove su stvari prodane u vrijednosti tri milijuna kuna, a na aukciji su sudjelovali njegovi obožavatelji iz cijele Europe. Jedan od njih kupio je krevet kojeg je platio 73 tisuće kuna. Dio obožavatelja kupio je njegov nakit, gdje je između ostalog bio i njegov nosni prsten i to za cijenu od 19 tisuća kuna.

Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL

Među skupljim stvarima pokojnog pjevača bile su njegove tri MTV nagrade, a prodavale su se po cijeni od 138 tisuća kuna.

– Interes za prodaju bio je fenomenalan, a atmosfera je bila odlična tijekom cijele večeri. Obožavatelji su doputovali iz cijele Europe, a neki su se i javili preko Interneta kako bi kupili neku od njegovih stvari – rekao je blizak izvor.

Prodigy front man's possessions for sale | Autor: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL

U posljednje dvije godine života Flit je zaradio 12 milijuna kuna zbog albuma grupe ‘Prodigy’ koji je bio sedam puta uzastopno prvi na britanskoj top listi albuma.

Keith Flint death | Autor: Yui Mok/Press Association/PIXSELL Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Zaradio je i od svjetske turneje koja je započela neposredno prije njegove smrti. Tad je i vilu u Essexu dao na prodaju za 12 milijuna kuna jer ga je previše podsjećala na bivšu suprugu Mayumi.

Imao je tvrtku koja je držala nekoliko kafića, a u trenutku njegove smrti bila je u dugovima četiri milijuna kuna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM:

Reply
Share this

REALITY & TV