Nakon što se jako razveselio tomu što će voditi ceremoniju, Kevin je od toga odustao nakon prosvjeda zbog njegovih starih objava. Iako je rekao da je to životna prilika, ipak neće prekrižiti jedan od ciljeva na listi

Američki komičar i glumac Kevin Hart (39) rekao je u petak da neće voditi 91. dodjelu Oscara nakon prosvjeda zbog njegovih starih homofobnih tvitova.

Odlučio sam ne voditi ovogodišnje Oscare – napisao je na Twitteru.

Iskreno se ispričavam LGBTQ zajednici zbog mojih bezosjećajnih riječi u prošlosti – dodao je.

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Sat prije toga objavio je video na Instagramu u kojemu je odbio ispričati se nakon što je Akademija filmske umjetnosti i znanosti to od njega zatražila.

– Odlučio sam ‘preskočiti’ ispriku. Razlog je što sam na to odgovorio već nekoliko puta – rekao je Hart dodajući da je napredovao od vremena kada je između 2009. i 2011. postavljao homofobne tvitove koje je u međuvremenu obrisao.

– Bit ću svoj, držat ću se svojih stajališta – dodala je zvijezda filmskih komedija “Tajna služba” i “Get Hard”.

Foto: Twitter/Screenshot2

Dodjela Oscara održat će se 24. veljače u holivudskom Dolby Theatru, a Kevin se jako radovao tomu.

Već dugi niz godina me ispituju hoću li ikada voditi Oscara i moj odgovor je uvijek bio isti. Rekao sam im da bi to bila jedinstvena, životna prilika za mene kao komičara i da će se dogoditi kada bude trebalo – izjavio je Kevin koji ipak neće ‘prekrižiti’ jedan od ciljeva na listi.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Srpska folk pevačica Indira Aradinović Indi je odlučila da počasti muške poštovaoce njene muzike i karijere. Ona se zarad toga, a u duhu nadolazećih prznika fotografisala pored novogodišnje jelke. Međutim, pažnju muškaraca ipak je...