Vojvotkinja od Sussexa ovoga je puta šokirala odjevnom kombinacijom za koju kritičari smatraju da nije bila prikladna za teniski turnir na kojem se iznenada pojavila

Bivša američka glumica vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) 4. srpnja iznenada se pojavila na slavnom teniskom turniru Wimbledon kako bi podržala američku tenisačicu Serenu Williams (37), svoju blisku prijateljicu.

Foto: Instagram

Meghan je naravno i ovoga puta naišla na kritike, a u konkretnoj situaciji, zbog odjeće u kojoj je došla na tribine.

Naime, odjenula je traperice, obični crni topić i dugi bijeli sako na prugice te je nosila sunčane naočale. Polemiku su naravno izazvale njezine traperice i to u zoni koja je bila samo za istaknute članove društva.

– Bila je to noćna mora, ona je bila noćna mora. Bila je noćna mora za smještaj u neprimjerenoj odjeći i s paranojom vezanom za sebe i poglede drugih. Nije smjela doći u trapericama, to nije dopušteno – rekao je jedan od službenika zadužen za organizaciju tog sportskog događaja.

Foto: Instagram

Njezini su tjelohranitelji upozoravali ostale uzvanike u njezinoj blizini da nipošto ne snimaju vojvotkinju i njezine dvije prijateljice tijekom meča, na što su se neki požalili.

– Nisam imala pojma da je Meghan tamo, već sam htjela fotografirati Serenu. Tek kasnije sam primijetila vojvotkinju koja je čitavo vrijeme gledala okolo kako bi vidjela tko ju gleda. Harry i Meghan na sebe gledaju kao na zvijezde A-liste, a manje kao na kraljevski par koji treba obavljati svoje dužnosti. Tamo je bilo 200 fotografa, a njezini tjelohranitelji mene upozoravaju zbog snimanja. Ispadaju djetinjasti, a nas uzimaju za budale – rekla je bivša teniska zvijezda Sally Jones (59), referirajući se na to kako nije ni kanila fotografirati Meghan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovu je situaciju komentirao i Piers Morgan (54), najveći kritičar Meghan od samih početaka.

– Privatnost na Wimbledonu? Kakva glupost! Kraljevska obitelj nisu ljudi koji imaju privatnost. Ako ju želiš, vrati se u Ameriku i živi privatno – rekao je.

Boston Red Sox v New York Yankees - MLB London Series - Match One - London Series | Autor: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL Foto: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL Što god Meghan Markle napravi, očito je da naiđe na kritike britanske, a i svjetske javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV