U zagrebačkoj Tvornici 16. prosinca održat će se veliki finalni božićni JoomBoos Videostar party. U akciju se uključio i sv. Nikola koji vas dariva na svoj način

Samo nas deset dana dijeli od finala treće sezone Videostara. Svoju ulaznicu za ovaj spektakl danas možeš utrostručiti. Naime, ako danas, samo danas, kupiš ulaznicu, sveti Nikola ti uz nju daje još tri!

Najveći regionalni YouTube talent show JoomBoos Videostar ima završnicu u samom centru grada, u Tvornici Kulture, 16. prosinca. Od tri finalista Videostara, na eventu će proglasiti pobjednika sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dođi na najveći božićni party, druži se s youtuberima iz JoomBoosa, najjačim regionalnim youtuberima, ali i onima koji će to tek postati.

Program počinje u 18 sati i trajat će između sat vremena i 90 minuta, a očekuju te – najveći božićni koncert, najveći božićni giveaway (više od 1500 poklona), proglašenje Videostar pobjednika te dolazak najvećih regionalnih youtubera.

Ulaznice možeš kupiti na Entrio.hr i na svima Entrio prodajnim mjestima.

Foto: videostarparty

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Srpska folk pevačica Indira Aradinović Indi je odlučila da počasti muške poštovaoce njene muzike i karijere. Ona se zarad toga, a u duhu nadolazećih prznika fotografisala pored novogodišnje jelke. Međutim, pažnju muškaraca ipak je...