Imam 30 godina, u braku sam više od pet godina, nemam dijete, i što sad? Jesam li zbog toga lošija ili nenormalna? Mislim da svatko ima pravo odlučiti što će i kada će, napisala je influencerica

Supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića (28), Leyla, u nedjelju navečer proslavila je 30. rođendan. Na proslavi su se pojavili Leylini najbliži prijatelji i obitelj, a zabavu nisu mogli propustiti ni srpska influencerica Zorana Jovanović (29), ali ni Izet. Na Instagramu su je pratitelji pitali kako je proslavila.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Najbolji rođendan u mom životu jer smo svi zdravi i mogla sam ga proslaviti uz roditelje, muža i najbliže – napisala je Leyla.

Foto: Instagram

Osim o pitanjima kako je proslavila rođendan, odgovorila je na još neka od pitanja njezinih pratitelja na Instagramu. Između ostalih, jedno od pitanja bilo je zašto ona i Izet nemaju djece, čime Leyla nije bila sretna. S obzirom na to da su ona i Izet u braku pet godina, njezini su pratitelji postali znatiželjni oko prinove.

– Rođena sam u Švicarskoj i tamo sam bila do svoje 24. godine. Poslije sam živjela u Turskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i nigdje mi nitko nije postavio to pitanje. Ovo pitanje postoji samo na Balkanu i smatram da je jako nekulturno i ružno to nekoga pitati. Zamislite da netko možda ne može imati djecu, a vi konstantno postavljate to pitanje. Hvala Bogu, nemam takav problem, ali imam 30 godina, u braku sam više od pet godina, nemam dijete, i što sad? Jesam li zbog toga lošija ili nenormalna? Mislim da svatko ima pravo odlučiti što će i kada će. Do tada, neka to bude naša, a ne vaša briga – odgovorila je Leyla.

Foto: Instagram

Osim takvih pitanja, Leylu razbjesne i pitanja o vjeri.

– Opet jedno pitanje koje postoji samo na Balkanu. Zbog čega je važno tko je koje vjere? Ja sam čovjek i vjerujem u dobre ljude. Sve se vraća u životu. Jako je žalosno da se doda komentar ‘nemam ništa protiv ijedne vjere’ – napisala je.

Foto: Instagram

Leyla inače svakodnevno objavljuje fotografije na svom profilu društvene mreže, a u međuvremenu je postala influencerica s 25 tisuća pratitelja na Instagramu. Uz to je velika ljubiteljica mode te voli provjerene modne komade poput torbica s natpisom Hermesa i Luisa Vuittona. Sada je otkrila kako odjeću koju ne koristi daje u humanitarne svrhe.

– Izet i ja godinama doniramo i šaljemo odjeću ljudima kojima je potrebno. O humanitarnim akcijama da ne pričam. Samo što mi to ne eksponiramo na Instagramu, ne znači da mi to ne radimo. Takve stvari radiš za sebe, a ne za Instagram.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Mel B o seksualnosti otvoreno razgovara sa svojim partnerima, ali i kćerkama. Zdravlje nje i njezine obitelji joj je na prvom mjestu pa pjevačica ništa ne želi prepustiti slučaju Bivša spajsica Mel B (44)...