Fanovi su ju obasuli komplimentima o njenoj prirodnoj ljepoti koju uvijek ističe na fotografijama koje nikada ne uređuje niti ne koristi filtere, a sada je pokazala da je sama sebi frizerka

Pjevačica Lidija Bačić (33) ‘počastila’ je obožavatelje fotografijom iz kupaonice gdje si, samo u bijelom grudnjaku, fenom suši kosu. Pohvalila se da je sve na njoj, uključujući i kosu, potpuno prirodno.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Sama svoj majstor i moj stari dobri fen – komentirala je Lidija uz fotografiju, a fanovi su ju obasuli komplimentima o njenoj prirodnoj ljepoti koju uvijek ističe na fotografijama koje nikada ne uređuje niti ne koristi filtere.

Osim što se pohvalila frizerskim umijećem, prije nekoliko dana Bačić je zaplivala u rock ‘n’ roll vode. Objavila je video u kojem pjeva na pjesmu ‘Sweet Child O Mine’ na engleskom jeziku hard rock benda Guns ‘n’ Roses, ali u akustičnom izdanju.

– Stas i glas – rekla je pjevačica koja je dokazala da može zapjevati i nešto drugo. Nedavno je izdala i novu pjesmu, a priznala je kako se poprilično oznojila na snimanju spota.

– Snimanje spota je bilo dobro, a osvježenje u moru bilo je ono što smo čekali cijeli dan. Neke kadrove snimali smo u retro bubi bez krova i sunce nas je dosta namučilo – ispričala je Lidija.

TOTALNI JOOMBOOS: Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Reply
Share this

REALITY & TV