Pjevačica Madonna (62) u posljednja tri tjedna posjetila je pet različitih država, iako su na snazi brojne zabrane zbog pandemije korona virusa. Letjeli su privatnim avionom.

POGLEDAJTE VIDEO: Madonna slavi rođendan

U stopu ju je na putovanju pratio njezin dečko, američki plesač i koreograf Ahlamalik Williams (26). Na Badnjak je iz Los Angelesa s četvero djece Davidom Bandom (15), Mercyjem Jamesom (14), blizankama Esterom i Stellom (8) krenula prema Londonu. S njima je bio i Williams, a pridružio im se i Madonnin najstariji sin Rocco (20).

Krajem prosinca otišli su u Malavi u Africi, a na putu su stali i u Egiptu. S njima je bio i njezin osobni fotograf Ricardo Gomes.

U Malaviju su bili tjedan dana i upoznali su predsjednika Lazarusa Chakwera. Družili su se s mještanima i posjetili bolnicu koju je osnovala upravo Madonna.

Poslije su posjetili Keniju, a Madonna se pohvalila kako je s mlađim dečkom bila s plemenom Pokot tribe na zapadu Kenije. Prije putovanja cijela se obitelj testirala na Covid-19 i negativni su.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Facebook stranica ‘Nisam tražila’ puna je anonimnih svjedočanstva glumica iz regije koje su progovorile o seksualnom zlostavljanju. POGLEDAJTE VIDEO: Stranica je nastala nakon što je glumica Milena Radulović (25) s još nekoliko djevojaka,...