Snima video snimke dok na staroj pisaćoj mašini svoje misli pretapa u riječi. Dijeli sa svojim obožavateljima sve ono što joj je u mislima. Uz to, napravila je i listu umjetnika koji su utjecali na nju

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Cardi: ‘Poznatima se plaća da lažu o koroni’, Elba: ‘Apsurd!’

Svijetom vlada pandemija korona virusa, a mnoge domaće i strane zvijezde traže načine kako ispuniti dane i kratiti ovo vrijeme. Koncerti, nastupi… sve im je otkazano. Zbog toga su neki ovu situaciju iskoristili za stvari za koje do sada nisu imali vremena. Pop kraljica Madonna (61) ‘primila’ se društvenih mreža.

Počela je pisati online dnevnik. Snima video snimke dok na staroj pisaćoj mašini svoje misli pretapa u riječi. Dijeli sa svojim obožavateljima sve ono što joj je u mislima. Uz to, napravila je i listu umjetnika koji su utjecali na nju, iznosi svoje mišljenje o korona virusu, ali i obećanja kako će se popraviti kao osoba i postati tolerantnija.

Foto: Instagram

Dnevnik je počela pisati 17. ožujka, kada je predstavila ovaj projekt. Napomenula je kako se spremna biriti protiv spomenutog virusa.

– Ja ću se nastaviti boriti, a ovim putem želim ispričati mnogo priča, priča koje će pomoći pokazati što je ljubav – napisala je pjevačica.

Foto: Instagram

– Htjela sam se zbližiti s ljudima, ispričati svoje priče i čuti njihove, ali onda nas je sve zahvatila izolacija. I sama priznaje kako joj ova karantena jako teško pada. Nedostaju mi moji konji, sinovi… Nadajmo se da je sutra bolji dan – dodala je, vidno shrvana.

U dnevniku je otkrila kako se osjeća kao da preživljava. Kaže kako sve manje jede, a priznaje i kako je jako umorna zbog svega što ju je snašlo. Međutim, ima dana kada razmišlja pozitivnije.

– Ovaj virus će me učiniti još tolerantnijom osobom – napisala je i dodala kako je u ovim trenucima shvatila kako je život uistinu dragocjen.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Platio testiranje na koronu 63 tisuća kn, rezultate nije dobio

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV