Dok je imao više od 160 kilograma, Markovi glavni izgovori bili su ‘nemam dovoljno novaca’ ili ‘nemam dovoljno vremena’ kako bi ostvario cilj. Ipak, sad redovito vježba kako bi postao fitness trener

Kandidat treće sezone ‘Života na vagi’ Mario Mandić (26) u showu je smršavio više od 50 kilograma, sad naporno vježba kako bi postao fitness trener. Lijepo vrijeme trenutačno provodi na moru, a objavio je i fotografije s plaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Samozatajni Mario nije pratiteljima otkrio gdje se nalazi i pokazuje novu liniju, ali je stotine pratitelja obradovao fotografijom bez majice.

Foto: Instagram

Fotografije mu nerijetko lajkaju i kolege iz showa ‘Život na vagi’ koji su skupa s njim ‘topili’ kilograme pred kamerama.

Foto: Instagram

Mario se nedavno pohvalio i da se voli ‘brčkati’ u plićaku. Dok je imao više od 160 kilograma, Markovi glavni izgovori bili su ‘nemam dovoljno novaca’ ili ‘nemam dovoljno vremena’ kako bi ostvario cilj. Kao što su njegove kolege palili te izgovore na Sljemenu, Mario je to učinio nakon showa.

Foto: Privatni albumI

– Nažalost radi ozljede noge, u showu nisam mogao sa ostalim kandidatima zapaliti svoje izgovore na vrhu brda. To mi je teško palo i dugo vremena sam smišljao kako bih i na koji način ostvario svoju želju da ih se i simbolično riješim. Danas sam tu želju napokon ostvario – pješačio sam na vrh Sljemena jednom od najtežih staza i gore zapalio svoje izgovore. Osjećaj je nevjerojatan, osjećam se ponosno, zahvalno, sretno i spremno za nove izazove – napisao je Mario prije nekoliko mjeseci.

Foto: Instagram

Međutim, sad je sve to ostavio iza sebe i planira izgraditi novu karijeru.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Dok Ivan Bosiljčić leto provodi radno u Rusiji, njegova supruga Jelena Tomašević i ćerka Nina odmaraju u Grčkoj. Jelena je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa plaže, koje je...