Planiram sa svojima ići u Novi Vinodolski, možda će i moja djevojka Matea ići sa mnom, ali to ćemo još vidjeti, ja bih volio, ali ovisi o njezinu poslu, kaže Marko Kregar

Kandidat treće sezone ‘Života na vagi’ Marko Kregar (29) uskoro ide na godišnji odmor, a kako je rekao za RTL.hr, ovog ljeta namjerava nadoknaditi sve što nije stigao prošlog ljeta jer je bio na snimanju showa.

– Još nekoliko dana imam do godišnjeg pa laganini. Planiram sa svojima ići u Novi Vinodolski, možda će i moja djevojka Matea ići sa mnom, ali to ćemo još vidjeti, ja bih volio, ali ovisi o njezinu poslu – rekao je Marko.

POGLEDAJTE VIDEO O POBJEDNIKU SHOWA:

Marko, kako tvrdi, i dalje se pridržava strogog režima prehrane i redovito trenira. Dok je vani hladno, Marko vrijeme provodi u teretani, a dok je ljeto trči na otvorenom.

Foto: Instagram

– Sad kad budem na godišnjem prvo idem na maraton, ‘Noćnu 10ku’ na Jarunu 13. srpnja, možda još malo po Sljemenu pa onda idem na more javiti se svojoj ekipici – ispričao je Kregar svoje planove.

Foto: RTL

Marko je u show ušao sa 170 kilograma, a trenutačno, kaže, ima 110.

– Važno mi je da brojka ne ide gore, iako bih ja volio doći ispod 100 kilograma i to mi je plan, ali polako radim na tome i najesen se vraćam u teretanu – kaže Kregar.

Foto: Instagram Što se tiče ljubavi, Marku i Mateji odlično ide.

– Skupa smo pet mjeseci, uživam u životu napokon i super nam je zajedno – otkriva Kregar.

Reply
Share this

REALITY & TV