Prvo smo izlazili, družili se, šetali i upoznavali, a zatim smo prohodali. Od tada pa sve do sada ja sam presretan dečko jer imam nju koja je uz mene i kad sam super i kad sam loše, kaže Marko

Reality show ‘Život na vagi’ mnogim je kandidatima pomogao da se okrenu zdravijem načinu života i riješe se viška kilograma, pri čemu je bilo puno odricanja, napornih treninga, znoja i suza. Vratili su i samopouzdanje koje su zbog viška kilograma izgubili, a nekima od njih se uza sve posrećilo i u ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od njih je Marko Kregar (28) iz Novog Vinodolskog. Mnogi su ga gledatelji zapamtili po vezi s Filomenom Roglić (31), koja je kratko trajala i po završetku showa. Iako se šuškalo kako će biti i svadbe, Marko od travnja ove godine ljubi crnokosu Mateu (20). Na društvenim mrežama hvale se zajedničkim fotografijama. Zajedno provode mnogo vremena, vole se rekreirati u prirodi, a njegova djevojka je na Instagramu podijelila fotografiju Marka uz opis ‘Hvala ti Bože na ovom čovjeku’. Par je sada proslavio deset mjeseci veze.

Foto: Instagram/Screenshoot

– Prvo smo izlazili, družili se, šetali i upoznavali, a zatim smo prohodali. Od tada pa sve do sada ja sam presretan dečko jer imam nju koja je uz mene i kad sam super i kad sam loše i kad idem sam sebi na živce i kad je ljutim i zezam. Ona je uvijek tu da me raspoloži. Ušla je u moj život sasvim slučajno i ostala u njemu kao osoba bez koje je moj dan nezamisliv – rekao je Marko jednom prilikom.

Foto: Instagram/Screenshoot

Ponosan je na svoju transformaciju koja mu se dogodila nakon showa. Na društvenim mrežama objavljuje kako redovito trenira i održava težinu.

– Niti sam sada ne vjerujem da sam bio ovoliki i da se nisam pokretao punih deset godina već samo jeo i trpao u sebe lopatom. Sve je moguće kada čovjek ima želju. Sve je moguće kada ljudi odluče da je dosta. Zato nikada ne odustajte, živite svoje snove i gurajte ka cilju. Sve što je daleko može biti blizu, ako ti to želiš – zaključio je Kregar.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Reply
Share this

REALITY & TV