Franz je Snježani pomagao savjetima oko kolekcije. Kao najavu kampanje Mehun je pozirala s Franzom u vjenčanici kao kraljica Sissi dok je Schillinger bio odjeven kao car Franjo Josip

Zbog pandemije korona virusa Snježana Mehun (49) zapela je u Beču kod dečka Franza Schillingera. No poduzetnica, a od prije nekoliko godina i modna dizajnerica ne miruje. U dvorcu Schönbrunn snimila je kampanju za novu kolekciju za ljeto 2020. za svoj modni brend Duchess.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako se njen brend širi i na austrijsko tržište u kampanji je angažirala austrijske IT djevojke, Franzovu kćer Marietherese i njenu prijateljicu Sophie, a Franz joj je pomagao savjetima oko kolekcije. Kao najavu kampanje Mehun je pozirala s Franzom u vjenčanici kao kraljica Sissi dok je Schillinger bio odjeven kao car Franjo Josip.

Foto: Instagram

Ta je fotografija podigla dosta prašine jer mnogi su se zapitali da li je to proba za vjenčanje.

– Nisu nam neki pritisak brak i zaruke iako to smatramo važnim i bitnim. Uživamo u vezi, najbitnije mi je da smo sretni, a uskoro će se znati više – zagonetno se nasmijala Snježana.

Foto: Instagram

Mehun i Schillinger, distributer za luksuzne jahte prije nekoliko dana proslavili su prvu godišnjicu veze. Romantični Franz odveo je Snježanu na jezero gdje se nalaze dvorac i kapelica za vjenčanja. Vozili su se brodom ispod mosta i poljubili jer takva je tradicija. Prema legendi par koji to napravi ili će se vjenčati ili će kupiti brod.

Foto: Instagram

Kako doznajemo od njenih prijatelja, Snježana ne bi imala ništa protiv da je Franz zaprosi. To bi joj bio treći brak. Mehun i Schillinger upoznali su se lani preko zajedničkih poslovnih prijatelja, a nakon nekoliko mjeseci prijateljstva planule su i iskre jer su dosta vremena provodili zajedno.

Foto: PROMO

Reply
Share this

REALITY & TV