Osjećam da se približava mirovina. Ustajanje u 6:30 ujutro i učenje šest stranica dijaloga, znate, nije moja ideja raja, najavio je glumac svoje skoro umirovljenje

Kada sam se približavao svojoj 70. godini svijet se počeo zatvarati za mene. No redatelj Christopher Nolan je došao k meni s filmom ‘Batman: Početak’ i opet započeo moju karijeru, rekao je glumac Michael Caine (85) za britanski Daily Mirror. Caine kaže kako je najbolje filmove napravio u svojim 70-ima i kako je započeo novi dio života kao stariji glumac.

Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

– Kada dođeš do 70. ili 75. godine života misliš da je sve gotovo. Ja sam tada napravio sedam najboljih filmova u kojima sam ikada bio – istaknuo je Britanac. Na tome je zahvalan redatelju Christopheru Nolanu (48) koji ga je zaposlio na ‘Batman: Početak’, u oba filma ‘Dark Knight’ te ‘Prestižu’.

My Generation Photocall at Venice Film Festival | Autor: Landmark Media/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Landmark Media/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

– Sviđa mi se taj čovjek. Smatram ga svojim srećonošom – istaknuo je Caine. Legendarni Britanac, koji je glumio u više od 167 filmova, unatoč oživljenju njegove karijere kaže da bi uskoro mogao u mirovinu.

Foto: IMDB

– Osjećam da se približava mirovina. Ustajanje u 6:30 ujutro i učenje šest stranica dijaloga, znate, nije moja ideja raja – rekao je Caine. Glumac je utjelovio kreatora velike pljačke Briana Readera u filmu ‘The King of Thieves’ koji izlazi sljedećeg mjeseca.

Foto: IMDB

Caine i dalje često hoda pomoću štapa nakon što je u ožujku slomio gležanj u svom vrtu. Prošle godine je rekao kako se okrenuo zdravijem načinu životu jer se boji oboljenja od karcinoma. Prestao je piti i počeo je paziti na prehranu, a podrška u svemu tome mu je supruga Shakira (71).

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Reply
Share this

REALITY & TV