Posljednji kuhoboj sezone showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ bio je najnapetiji i najneizvjesniji duel dosad, a u njemu su nervoza i ‘povijesni minimum kuhanja’ odlučili o sudbini gubitnika

Znači, ja nisam vidio ni lijevo ni desno, čak niti Mireka za našom radnom jedinicom. Ja danas nisam vidio ništa. Ja sam danas polusvjesno kuhao. Ozbiljno, kuhao sam skroz podsvjesno, rekao je Josip kojeg je tijekom cijelog kuhoboja ‘prala’ nervoza. Žiri do sada nije vidio tako ‘nabrijanog’ Josipa u fazi ‘teške depresije’, dok je Miroslav izgledao ‘hladan kao špricer’.

Foto: RTL televizija

– Nikad prije nisam vidjela tako nervoznog Josipa. Mislim da su obojica bili zatečeni činjenicom da su tu gdje jesu – istaknula je Mateja Domitrović Sabo dok je prolazila pokraj njihove radne jedinice. Josip i Miroslav su pripremali jelovnik od tri slijeda, naizgled skoro pa identičan onome koji su napravile suparnice Andrea i Barbara.

Prema odluci članova žirija, splitske arhitektice pobijedile su zagorske interventne snage za svega jedan bod. Desert je ponovno bio ključni faktor u odluci o pobjedniku. Mateji, Ivanu Pažaninu i Mati Jankoviću nešto nije bilo u redu s teksturom čokoladne torte Josipa i Miroslava, kao da nije bila dovršena, dok su se ‘pod zubima’ osjećali kristali šećera.

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET – Laurel ili Yanny?

Foto: RTL televizija

No unatoč tim nepravilnostima, Joža i Mirek dobili su više bodova za desert od Andreje i Barbare koje su, s druge strane, imale bolje glavno jelo. Mate je njihovu puretinu proglasio najboljom koju su ikada kušali u showu, a nagradio ju je osmicom.

– Ah, razlika je jedan bod! Na Josipu se jasno moglo vidjeti razočaranje, dok je Miroslav sve to muški, junački primio. Nije ugodan poraz, ali dobro. Nadam se da dečki neće tugovati puno – rekla je Mateja nakon što je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica proglasila pobjednika kuhoboja.

Foto: RTL televizija

– Žao mi je jer smo se vidjeli u top 5 natjecatelja. Kad sve zbrojiš i oduzmeš, ovo je jedno pozitivno iskustvo. Doći ćemo i drugi put! J Andrea i Barbara zasluženo su prošle dalje. Bilo bi nam više žao da smo izgubili od nekog drugog para. Cure imaju realne šanse da dođu do finala. I želimo da pobijede – ispričao je Josip što misli o ‘kraljicama kuhoboja’ koje su ujedno postale i njegovi favoriti za pobjednika šeste sezone showa.

Foto: RTL televizija

Hoće li Splićanke proći još jedan krug natjecanja prije finala? Odgovore donose novi nastavci kulinarskog showa, od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na RTL-u.

Reply
Share this

REALITY & TV