Portal Us Weekly je na svom Instagram profilu objavio paparazzi fotografiju Jasona Momoa na odmoru. Ispod fotografije zaredali su se komentari da se zapustio. Međutim, Jason se ne obazire i uživa u odmoru

Američki glumac Jason Momoa (39) poznat po ulogama u ‘Igri prijestolja’ i ‘Aquamanu’ i prepoznatljiv po svojim mišićima ovih je dana snimljen bez majice, a dežurni kritičari odmah su ga napali da se malo ‘zapustio’.

Portal Us Weekly je na svom Instagram profilu objavio paparazzi fotografiju Jasona na odmoru. Ispod fotografije zaredali su se komentari poput ‘Pa gdje su nestali mišići?’ i ‘Kakav je ovo pivski trbuh?’.

Foto: Instagram

Izgleda da se Momoa uopće ne zamara negativnim komentarima, već sa suprugom Lisom Bonet i djecom uživa na odmoru u Veneciji.

Također, brzo su se javili Jasonovi obožavatelji koji su hejterima poručili da glumac svejedno izgleda bolje nego većina muškaraca na svijetu.

Nedavno je odlučio riješiti se brade, karakteristike po kojoj ga mnogi prepoznaju. Glumac od 2012. njeguje prepoznatljivu bradu, a u siječnju je proglašen najljepšim muškarcem na svijetu prema listi koju od 1990. godine sastavlja filmski kritičar TC Candler. Te liste se temelje na prijedlozima javnosti.

– Brijem ovu zvijer, vrijeme je za promjene – najavio je Jason prije nego se obrijao.

Foto: Instagram

Obožavatelji su Jasonovim novim izgledom bili razočarani.

– Jason je upravo obrijao bradu i sad više ništa nema smisla u svijetu – komentirali su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending