Jones je doma dovodila prijateljice, a znalo ih je biti po četiri, pet, rekao je glumac Lundgren. Njezino društvo tada je bilo na kokainu, ali njega to, kako kaže, nije zanimalo jer je trenirao

Glumac Dolph Lundgren (60) bio je 80-ih četiri godine u vezi s pjevačicom Grace Jones (70). Upoznali su se kada se on zaposlio kao njezin tjelohranitelj, a ubrzo su počeli i ljubovati. Švedski akcijski junak, proslavio se kao Ivan Drago u ‘Rockyju’, a na početku karijere bio je u sjeni svoje djevojke. Prekinuli su navodno kada je on ‘zasjenio’ nju.

– Kada smo dolazili na premijeru ljudi su me odgurivali kako bi fotografirali Grace. Situacija se promijenila nakon što smo ogledali film – našalio se Dolph. Glumac je sada američkim medijima odlučio ispričati sve o njihovoj turbulentnoj vezi.

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL

– Često sam prakticirao grupni seks, i s Grace i bez nje. Doma je dovodila prijateljice, a znalo ih je biti po četiri, pet – rekao je Lundgren. Dodao je kako je to bila odlična ideja, ali kad bi se morao ustati da bi se borio sa Sylvesterom Stalloneom (72), onda to i nije bilo baš tako dobro. Graceino društvo tada je bilo na kokainu, ali njega to, kako kaže, nije zanimalo jer je po cijele dane trenirao.

– Tih godina su se drogirali samo bogataši. U New Yorku si mogao šmrkati kokain usred restorana, a da ne trepnu ni konobari ni gosti – zaključio je Lundgren.

Inače, Grace je 2017. nastupala u pulskoj Areni. Tijekom koncerta, zapjevala je svoje najlegendarnije hitove poput ‘I’ve Seen That Face Before (Libertango)’ te ‘Slave to the Rhythm’, a oduševila je i obradama pjesama Roxy Music, Iggy Popa i Pretendersa. Nastupala je u toplesu.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Dreamstime

TOTALNI JOOMBOOS: Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Reply
Share this

REALITY & TV