Nisam zbog toga trpjela neugodnosti od svojih vršnjaka, ali nisam se dobro osjećala u svojoj koži, a i stalno sam govorila da sam na dijeti, rekla je Marijana

Splićanka Marijana Batinić (38) godinama je zaštitno lice RTL-a, a trenutačno vodi reality show ‘Život na vagi’. I dok ova voditeljica nerijetko ohrabruje kandidate i tješi ih kada muku muče s kilogramima, u intervjuu za Večernji list priznala je da je i ona sama u mladosti imala problema s viškom kilograma.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

– Ma bila sam bucka, desetak kilograma viška, nisam zbog toga trpjela neugodnosti od svojih vršnjaka, ali nisam se dobro osjećala u svojoj koži, a i stalno sam govorila da sam na dijeti, dok mi je zapravo hladnjak bio najbolji prijatelj – rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Otkrila je i kako je oduvijek bila kampanjac kada je trening u pitanju, ali da ne preskače obroke.

– Veliki sam gurman i nepca mi žude za obiljem hrane, ali nasreću znam na vrijeme stisnuti kočnicu – poručila je voditeljica.

Foto: Instagram

Marijana na televiziji radi od svoje 16. godine, a kaže da nikada nije dobivala nemoralne ponude.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

– Vješto sam izbjegavala naći se u situaciji da mi netko pristupi sa skrivenim namjerama, a i sve sam radila s Petrom Nižetić u tandemu. Ako sam i imala sumnjivih poziva na kavu ili večeru, Petra bi uvijek išla sa mnom i obrnuto, tako da nekih neugodnosti nisam imala – zaključila je Batinić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Dejana Živković uvek se trudi da na društvenim mrežama, ali i u javnosti, bude maksimalno sređena i našminkana, ali privatno izgleda nije uvek tako skockana. Manekenka se, po svemu sudeći, ne sređuje kada...