Hvala vam što ste izabrali drugačije. Hvala vam puno što ste prihvatili razlike između nas. Hvala za proslavu raznolikosti. Hvala. Volim svoju zemlju, istaknula je emotivna Barzilai nakon pobjede

Ona je talentirana, slatka i donijela nam je slavu, istaknuo je izraelski premijer Benjamin Netanyahu (68). Netanyahu se susreo s pjevačicom Nettom Barzilai (25) koja je sa svojom pjesmom ‘Toy’ pobijedila na Eurosongu u Lisabonu.

Barzilai je s premijerom zaplesala kokošji ples te je njemu i njegovoj supruzi, psihologinji Sari Netanyahu (59) poklonila lizalice u obliku kokoši. To je učinila u čast svoje pjesme ‘Toy’ koja je poznata i kao kokošja pjesma. Netanyahu se pohvalio plesom s pobjednicom Eurosonga, koja je tjednima prije glazbenog natjecanja bila favorit, na društvenoj mreži.

Foto: Twitter

Dok su neki komentirali kako su se dobro nasmijali vidjevši snimku premijera i Nette, drugi su sve okrenuli na politiku i istaknuli da oni plešu dok ljudi stradavaju. Dodali su kako su to klinički ludi ljudi.

– Plešu dok djeca u Palestini stradavaju u bombardiranju i završavaju u komadićima – napisali su. Izrael na Euroviziji nije pobijedio od 1998. kada je nastupila pjevačica poznata pod umjetničkim imenom Dana International (46). Netta je pobijedila na Dan Jeruzalema koji se slavi 12. i 13. svibnja, a riječ je o obiteljnici ujedninjenja grada nakon izraelskoarapskog rata u lipnju 1967. godine.

Foto: Twitter

– Hvala vam što ste izabrali drugačije. Hvala vam puno što ste prihvatili razlike između nas. Hvala za proslavu raznolikosti. Hvala. Volim svoju zemlju – istaknula je emotivna Barzilai nakon pobjede.

Reply
Share this

REALITY & TV