Nepoznate osobe su ukrale moje ime i identitet te ga koriste u marketinške svrhe, napisala je Nina na društvenim mrežama te svima poručila da ne nasjedaju na lažne oglase

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Popis se nastavlja: Nina Badrić otkazala nadolazeće koncerte

Na društvenim mrežama pojavili su se oglasi na kojima pjevačica Nina Badrić (47) reklamira proizvode koji pomažu u mršavljenju. Nina se povodom toga oglasila na društvenim mrežama, rekavši kako su to neistine.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Dragi moji, odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze s ovim lažnim proizvodom kojeg danonoćno reklamiraju na svim društvenim mrežama. Nepoznate osobe su ukrale moje ime i identitet te ga koriste u marketinške svrhe – napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je prikazano kako ti oglasi izgledaju.

Također, zamolila je pratitelje da ne kupuju te navodne tablete za mršavljenje.

– Ne nasjedajte na ove lažne oglase i ne kupujte ove lažne proizvode koje pojedinci koriste kako bi se obogatili u ovako teškoj situaciji za sve nas. Moji odvjetnici su upoznati s cijelom pričom i već rade svoj posao – napisala je Nina.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Pjevačica se našalila kako je najbolja dijeta probušena žlica. Objavu joj je komentirala i Marijana Maca Džolić koja se natjecala u showu ‘Život na vagi’.

– Da su mene stavili na naslovnicu ljubi bi odmah shvatili da je ‘fejk’ – napisala je.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Popis se nastavlja: Nina Badrić otkazala nadolazeće koncerte

Reply
Share this

REALITY & TV