POTPORA Djevojku Nikolinu pjevač poznaje iz osnovne škole. Prvo su bili prijatelji, a onda je Marko shvatio da si odgovaraju te da bi se iz odnosa mogla desiti ljubav. To se dogodilo, zajedno su četiri godine

Ponekad se razgibavam kako bih razbudio tijelo. Kad iznosim teške dionice, najbitnije je da je sve u tijelu na mjestu, ističe nam Marko Antolković (20).

Foto: NOVA TV

Mladi pjevač izborio je finale sedme sezone “Supertalenta”. Osim što je uz plesnu skupinu Transform crew dobio najveći broj glasova publike, osvojio je srce Martine Tomčić (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

– Ovo je svjetska senzacija. Markov talent nadilazi svjetske razmjere. ‘Supertalent’ je samo odskočna daska za tvoj život – poručila mu je operna pjevačica. Iako Marko voli čuti komplimente, bitniji su mu mišljenje djevojke Nikoline i roditelja.

Foto: Privatni album

– Moja djevojka je od početka uvjerena da ću biti u finalu. Presretna je i preponosna – kaže. S Nikolinom će za mjesec dana proslaviti četvrtu godišnjicu veze, a počeli su se družiti u sedmom razredu osnovne škole.

– Pozvala me u zbor mladih u kojemu je i ona pjevala. Postali smo najbolji prijatelji, no kasnije sam shvatio da među nama ima nešto posebnije od prijateljstva – objašnjava. Iako mu je tek dvadeset, Marko rijetko tulumari. Jedini izlasci bili su mi brucošijade i rođendani na koje je odlazio, kaže, zbog ekipe. U privatno vrijeme voli slušati duhovnu glazbu koja mu, ističe, daje mir zbog snažnih poruka. Od domaćih glazbenika sluša Jacquesa Houdeka (38). Dosad je samostalno nastupao pred 800 ljudi, a sa zborom je pjevao pred punom Koncertnom dvoranom Lisinski.

Foto: NOVA TV

– Volio sam pjevati oduvijek. Ulaskom u zbor mladih shvatio sam da mi to ide i da to volim – izjavio je. Trenutačno studira pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, ali velika strast mu je izrada slastica.

– Moji ukućani mi kažu da bolje pjevam, no uživaju i u slasticama. Obožavam ledeni vjetar, kolače s kokosom i sve što ima u sebi hrpu čokolade. Iako rijetko jedem slatko, kolače i torte pripremam za najmilije – objašnjava. Njegovi najbliži imali su drugi plan za njega dok je bio manji.

Foto: NOVA TV

– U drugom osnovne roditelji su me poticali da upišem neku aktivnost, htjeli su nogomet da skinem kile. Ne znam otkud meni ideja za glazbenom školom. Nitko od mojih nije glazbeno obrazovan niti se bavi glazbom i otkud to meni, ja stvarno pojma nemam – čudi se Marko i dodaje da su ga u vršnjaci u osnovnoj školi zadirkivali zbog njegove kilaže.

– Žalosno je, no postoji li netko tko zbog kilaže ili različitosti nije bio zadirkivan? – pita se Marko. Na negativne komentare se ne osvrće već je uporan u ostvarivanju svojih ciljeva i brojnih talenata koje ima. Osim pjevanja vodi zborove, izrađuje razne sezonske ukrase, organizira razna događanja. S djevojkom je osnovao udrugu u Lonjici, a svira klarinet, klavir te u crkvi svira orgulje, a prije nekoliko godina, kako kaže, za dušu naučio je nekoliko akorda na gitari.

Foto: NOVA TV

U polufinalu je zapjevao “Barcelona” od Freddieja Mercuryja, a za finale sprema, izjavio je, nešto još zanimljivije, no što točno – nije mogao otkrio.

– Bit će nešto neviđeno – obećava. Tremu pred nastup nema, no tjedan dana prije emisije uživo bilo mu je stresno gledati prvu emisiju i zamišljati da takva situacija čeka i njega.

– Bilo mi je baš teško dva dana kasnije, ali kad sam izašao na pozornicu, znao sam da je to ipak to – zaključuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Hrvoje na set nije došao praznih ruku. Kandidatima je zadao probleme s ključnom namirnicom. S izazovom su se najbolje snašle Dina i Franka koje su ključnu namjernicu dobro uklopile i dobile...