Kraljevska obitelj nije se, kao i inače, oglašavala o tračevima, dok su stručnjaci za kraljevsku obitelj rekli da je kraljica Elizabeta u dobrom stanju i veseli se tjednu prepunom obveza

Nedavno su se na društvenim mrežama proširile glasine da je kraljica Elizabeta II. (93) preminula. Korisnik Twittera objavio je poruke iz WhatsApp grupe, piše Mirror.

– Kraljica je preminula jutros. Imala je srčani udar – piše u porukama koje je napisao nepoznati pošiljatelj. Navodno ih je dobio od zaštitara obitelji, a pričalo se i kako će se objaviti njezina smrt.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kraljevska obitelj nije se, kao i inače, oglašavala o tračevima, dok su stručnjaci za kraljevsku obitelj rekli da je kraljica Elizabeta u dobrom stanju i veseli se tjednu prepunom obveza.

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Međutim, mnogi ljudi koji su na društvenim mrežama vidjeli da objave da je kraljica umrla, povjerovali su u tračeve i počeli ih širiti okolo. Uz to, zbijali su i mnoge neprimjerene šale na njezin račun.

– Svi koji na Twitter objavljuju šale na račun kraljičine smrti mogu se sramiti. Na svu sreću, nije istina i tko god misli da je u redu ismijavati nečiju smrti je jadan. Kakva smo mi generacija – napisala je jedna razljućena korisnica Twittera.

Kraljica Elizabeta bila je posljednji put u javnosti prošlog tjedna, kad je službeno otvorila ‘The Royal Philatelic Society’ u Londonu, a potom se javno oglasila na Instagramu povodom terorističkog napada na Londonskom mostu. Sutra bi trebala biti na slavlju 70. godišnjice NATO saveza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Scene iz filma ‘Prevarantice s Wall Streeta’ su oduševile njezine pratitelje, a njezin zaručnik Alex Rodriguez je na društvenim mrežama pohvalio njezin trud Glumicu Jennifer Lopez (50) razveselila je vijest...