Lijepa reprezentativka 2015. se udala za košarkaša Marka Sandrića, a par je objavio kako iščekuju prinovu

Antonija Sandrić (31), djevojački Mišura, očekuje sa svojim suprugom košarkašem Markom Sandrićem (31) prinovu, a radosne vijesti podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Postavila je fotografiju na kojoj s Markom uzbuđeno pozira, a u ruci drži fotografije s ultrazvuka.

Foto: Instagram

– Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka – napisala je Antonija i otkrila kako je trenutačno u dvanaestom tjednu trudnoće.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Hrvatska košarkaška reprezentativka igra za švedskog prvaka Lulea Basket, ali karijeru će na neko vrijeme staviti postrance. Karijeru je Šibenčanka započela u rodnom kraju gdje je i izgradila ime prije inozemnih angažmana.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Slovi za jednu od najljepših sportašica svijeta. Na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. izabrana je za najljepšu sportašicu Mediteranskih igara, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. poznati američki portal Bleacher Report izabrao ju je za najljepšu sportašicu Olimpijskih igara.

Reply
Share this

REALITY & TV