Svaku večer imao je nastup i uvijek je zaslužio gromoglasan pljesak. Možemo s ponosom pogledati na njegov rad. Bio je pravi obiteljski čovjek, a fanovi diljem svijeta su ga obožavali, rekao je njegov menadžer

Irski glumac, pjevač i komičar Brendan Grace preminuo je u četvrtak u 69. godini nakon što mu je dijagnosticiran rak prije samo deset dana, prenosi BBC.

Foto: IMDB

Grace je živio godinama u Americi, ali se vratio u početkom lipnja u Dublin. Tad je dobio upalu pluća, a nedugo nakon su mu liječnici dijagnosticirali rak.

Foto: IMDB

Glumio je u kultnoj britanskoj seriji ‘Otac Ted’, a pojavio se u filmovima poput ‘The Gift’, ‘Backyard Ashes’ i ‘Moondance’. Poznatiji je bio po komičarskoj karijeri.

– Kao komičar, Brendan je bio spontan i imao je osjećaj za vrijeme. Bilo je očigledno da uživa u interakciji s publikom – rekao je predsjednik Irske Michael D. Higgins (78).

Njegov menadžer Tom Kelly opisao ga je jednim od najboljih zabavljača ove ere.

– Svaku večer imao je nastup i uvijek je zaslužio gromoglasan pljesak. Možemo s ponosom pogledati njegov rad kroz godine. Bio je pravi obiteljski čovjek, a fanovi diljem svijeta su ga obožavali – rekao je Tom koji je s Brendanom surađivao 27 godina.

Reply
Share this

REALITY & TV