Cijenjeni kuhar saznao je da je pozitivan na korona virus 18. ožujka, a u bolnicu je primljen dan ranije. Simptome je počeo osjećati nakon što se vratio iz Indije, gdje je snimao Netflixov serijal

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ‘Vratite nas kućama, ne želimo se ovdje zaraziti. Očajni smo…’

Poznati televizijski kuhar Floyd Cardoz preminuo je u 60. godini od posljedica korona virusa, objavili su iz Hunger Inc. Hospitality gdje je bio zaposlen.

– S tugom vam javljamo da je preminuo chef Floyd – napisali su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijenjeni kuhar saznao je da je pozitivan na korona virus 18. ožujka, a u bolnicu je primljen dan ranije. Simptome je počeo osjećati nakon što se vratio iz Indije, gdje je snimao Netflixov serijal ‘Ugly Delicious’ s američkim glumcem indijskog porijekla, dobro poznatim Azizom Ansarijem (37).

Cardoz je rođen je u Indiji, školovao se u Švicarskoj, a živio i radio u New Yorku. Sudjelovao je u kulinarskom TV showu ‘Top Chef Masters’ te je u trećoj sezoni odnio pobjedu. Nakon toga je otvorio dva restorana u New Yorku i tri restorana u Mumbaiju.

Autor je i dvije kuharice ‘One Spice, Two Spice: American Food, Indian Flavors’ te Floyd Cardoz: Flavorwalla: Big Flavor. Bold Spices. A New Way to Cook the Foods You Love’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Cardi: ‘Poznatima se plaća da lažu o koroni’, Elba: ‘Apsurd!’

Reply
Share this

REALITY & TV