Vijest je uslijedila pošto je čelnik britanskih laburista Jeremy Corbyn u intervjuu za Sky News kazao kako i on smatra da je kraljevska obitelj prevelika

Princ Charles (71) namjerava svesti članove kraljevske obitelji na sinove Williama (37) i Harryja (35), njihove supruge i djecu i sebe kada postane kralj, a vjeruje se da je njegove planove ubrzao nedavni pedofilski skandal princa Andrewa, pišu britanski mediji.

Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Princ od Walesa o tomu je navodno prošli tjedan izvijestio oca, princa Philipa (98) u Sandringhamu, gdje se raspravljali o odlasku kraljice Elizabete II. (93) u ‘mirovinu’ u sljedećih 18 mjeseci. Charles bi trebao preuzeti sve obiteljske poslove i svakodnevne dužnosti svoje majke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vijest je uslijedila pošto je čelnik britanskih laburista Jeremy Corbyn u intervjuu za Sky News kazao kako i on smatra da je kraljevska obitelj prevelika.

Royal Baby Christening | Autor: Chris Allerton/Press Association/PIXSELL Foto: Chris Allerton/Press Association/PIXSELL

– Mislim da bi javnost željela takve promjene, a u prvi su ih plan donijele rasprava o ponašanju princa Andrewa – kazao je Corbyn.

I Brittani Barger, zamjenica glavnog urednika Royal Centrala smatra da je nedavna kriza definitivno ojačala želju princa Charlesa za smanjenjem članova kraljevske obitelji.

THE CANADIAN PRESS 2019-06-05 | Autor: Sean Kilpatrick/Press Association/PIXSELL Foto: Sean Kilpatrick/Press Association/PIXSELL

– Princ Andrew ispao je iz čitave priče. Mislim da više neće imati nikakvih kraljevskih dužnosti, a sada je prilično izvjesno da se to odnosi i na njegove kćeri – kazala je urednica portala specijaliziranog za vijesti s kraljevskih dvora.

Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Andrew se povukao iz javnog života zbog povezanosti s pedofilskim skandalom kojemu je u središtu bio američki milijarder Jeffrey Epstein.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV