Obožavatelji tvrde da bi se Irina kao majka trebala povući iz medija i pokazivati manje kože i snimati manje golišave kampanje. Zato se okomila na osude javnosti zbog žena koje nakon poroda oblače suknje

Ruska manekenka Irina Shayk (33) koja je nedavno prekinula četverogodišnju vezu s glumcem Bradleyem Cooperom (44) dala je prvi intervju za prestižni magazin Bazaar i ‘otvorila’ dušu. Osim intervjua, Irina krasi i naslovnicu časopisa.

Foto: Instagram

Manekenka s glumcem ima kći Leu De Seine, a na odgovor na ljubavni status i vjeru u ljubav Irina nije odlučila ignorirati.

– Ako me pitate vjerujem li još u brak, moj je odgovor naravno da vjerujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije – objasnila je Shayk. Komentirala je i potrebu svijeta da zna sve o njezinu privatnom životu.

– Mislim da je sve to normalna ljudska pojava. Ako nešto nemate to želite imati. Privuče vas ta neka zavjesa iza koje ne znate što je i silno ju želite rastvoriti – objasnila je Irina koja poručuje drugim ženama da moraju biti svoje da bi bile spremne za majčinstvo.

Foto: Instagram

– U suprotnom, cijeli ćete život provesti u laži – smatra manekenka. Također se osvrnula i na to kako se trudi biti što bolja majka svojoj kćerkici, kojoj sada teško pada raspad veze njezinih roditelja.

Mnogi obožavatelji tvrde da bi se Irina kao majka trebala povući iz medija i pokazivati manje kože i snimati manje golišave kampanje. Zato se okomila na osude javnosti zbog žena koje nakon poroda oblače mini suknje.

1st Academy Awards - Oscars - Hollywood | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– Recite mi samo jedan razlog zašto jedna mama ne bi smjela nositi mini suknje. Zašto se žena mora prestati biti svoja nakon što postane majka? Ja u takvu filozofiju ne vjerujem. Ako uistinu volite sebe mislim da možete postići sve što želite – rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV