Počela je druga polufinalna epizoda showa ‘Supertalent’. Najbolja dva kandidata idu direktno u finale, a još jedan kandidat imat će priliku izboriti svoje mjesto u završnici, ali tek uz odluku žirija

Nakon što je žiri odabrao najboljih 40 natjecatelja, počele su emisije uživo. Trenutačno je na redu druga polufinalna emisija u kojima će se troje kandidata boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna te laskavu titulu pobjednika sedme sezone Supertalenta.

U prošloj epizodi prema glasovima publike u veliko finale prošli su operni pjevač Damiano i mlada pjevačica Stella Scholaja, a žiri je odlučio kako kralj balansa Hayford Okine zaslužuje mjesto u završnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je na adicijskom nastupu zapjevao Andrea Bocellija s ‘Con Te Partirò’, mladi pjevač Marko Antolković sad se predstavio s pjesmom ‘Barcelona’ Freddieja Mercuryja.

Foto: NOVA TV

– Ovo je svjetska senzacija. Markov talent nadilazi svjetske razmjere. Za Marka u svijetu ne postoji definicija. Marko pjeva vrlo konkretan spinto, sopranski način u tijelu pre simpatičnog mladića i muškarca. Supertalent je samo mala odskočna daska za tvoj život – rekla je Martina Tomčić (44).

– Bez teksta sam. Iščekivali smo ovaj nastup. Jasno mi je zašto je Martina stisnula zlatni gumb. Ne vidim što bi te moglo spriječiti da te vidimo u finalu. Ti si supertalent – rekao je Janko Popović Volarić (39).

Foto: NOVA TV

Davor Bilman (43) bio je kratak i Marku je rekao da je čudesan.

– Ja bi da ti svaku točku budeš ovdje, pa to koliko je Martina draga to je čudo – dodao je.

– Kako nakon ovog nastupa ne zvati za tebe. Kako? – pitala se Maja Šuput (40).

Mađioničar Tin Golubić zaintrigirao je žiri na audiciji svojim trikovima. Ovaj put u trikovima na bini pomogla mu je Maja koja mu je na kraju nastupa rekla da je fascinirana.

Foto: NOVA TV

– Vi ste mene izuli iz cipela – rekao mu je Janko i dodao kako je pametno izvukao aduta (Maju) na scenu, a Bilman je dodao kako je savršeno izveo sve trikove.

Martina je ipak smatrala da joj je Maja ukrala show njegovog nastupa, ali da sve nakon toga ju je ostavilo bez teksta. Nikolina Stepić srca žirija osvojila je svojim trbušnim plesom. Kostime je naručila direktno iz Caira.

– Fascinira me koliko ti radiš s gornjim djelom tijela. Ma ti si senzacija – rekla joj je Maja. Janko smatra da je Nikolina imala sjajnu koreografiju te da ima posebnu energiju koja prelazi na publiku.

Foto: NOVA TV

– Imaš i karizmatičnost na sceni, simpatična si – kaže Martina. Bilman nije želio komentirati ples već je rekao da su njezine plesačice bile atraktivan dio njezina plesa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV