Reperica je zatražila rastavu nedugo nakon što su se u medijima pojavili SMS-ovi u kojima je navodno pokušavao dogovoriti seks u troje. U to vrijeme, Cardi B spremala se roditi…

Reperica Cardi B (26) razvodi se od glazbenika Offseta (26) nakon samo 15 mjeseci braka. Priznanjem je iznenadila sve svoje obožavatelje, a sada su procurili detalji o mogućem razlogu razvoda.

Foto: Instagram/orijent Naime, Cardi B muža je navodno ostavila zbog seksa u troje.

Kako prenosi Daily Mail, reperica je od Offseta zatražila rastavu nedugo nakon što su se u medijima pojavili SMS-ovi u kojima je navodno pokušavao dogovoriti seks u troje. U to vrijeme, Cardi B spremala se roditi i nije znala da je muž namjerava prevariti.

Foto: schreenshot 433 Instagram

U osobnim porukama Offset od žene pod imenom Summer Bunni traži da mu dogovori seks u troje s njom i repericom Cuban Doll. Te iste poruke na Instagramu je objavila treća žena koja je na njima označila i Cardi.

Kako prenosi Daily Mail, Summer se zatim ispričala zbog svega i činjenice da je možda upravo ona razlog što se reperica i glazbenik rastaju samo pet mjeseci nakon rođenja njihovog djeteta.

– Nisam znala da je njihov brak bio toliko ozbiljan. Sram me zbog svega što se dogodilo. Moja namjera nikad nije bila razoriti njihovu obitelj i brak – rekla je u videu koji je prenio TMZ.

USA - MTV Video Music Awards 2017 - Inglewood | Autor: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL Reperica još uvijek nije potvrdila da se razvodi upravo zbog spomenutih poruka.

Foto: videostar

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Srpska folk pevačica Indira Aradinović Indi je odlučila da počasti muške poštovaoce njene muzike i karijere. Ona se zarad toga, a u duhu nadolazećih prznika fotografisala pored novogodišnje jelke. Međutim, pažnju muškaraca ipak je...