Dizajnerica i bivša članica britanske pop grupe Spice Girls Victoria Beckham i bivši nogometaš David Beckham već su bili i na vjenčanju princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton 2011.

Melanie Janine Brown poznatija kao Mel B (43) je među fanovima i u javnosti izazvala pravu pomutnju kad je najavila da sve članice nekadašnje grupe Spice Girls u subotu idu na kraljevsko vjenčanje Meghan Markle (36) i princa Harryja (33), ali i da će svih pet zajedno nastupiti na prijemu uoči vjenčanja.

Foto: REUTERS/Davor Plukavec/Pixsell

Ipak, danas je američki portal Page Six objavio da su samo tri bivše ‘spajsice’ dobile pozivnice za ‘vjenčanje godine’, Victoria Beckham (44), koja će doći sa suprugom David Beckhamom (43), Emma Bunton (42) i Geri Haliliwell (45).

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET – Laurel ili Yanny?

Foto: Privatni album

Mel B, koja je i proširila priču o nastupu na vjenčanju, kao ni Mel C, Melanie Jayne Chisholm (44), navodno nisu ni pozvane na vjenčanje u dvorcu Windsor, domu britanske kraljevske obitelji.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Dizajnerica i bivša članica britanske pop grupe Spice Girls Victoria Beckham i bivši nogometaš David Beckham su već dugo u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, a bili su i 2011. na vjenčanju princa Williama (35) i vojvotkinje Kate Middleton (36).

'Cafe Society' Premiere and Opening Night Gala, Cannes Film Festival 2016 | Autor: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL

Kad je još u veljači ove godine voditelj američkog talk showa ‘The Real’ pitao Mel B ide li na vjenčanje Meghan i princa Harryja, bivša je ‘spajsica’ odgovorila da je to ‘već dogovorena stvar’.

Foto: promo

– Naravno da idem, sve bivše članice Spice Girlsa će biti tamo – rekla je tada, a kasnije je i objasnila da će tamo u punom sastavu i nastupiti što je mnoge zbunilo.

Reply
Share this

REALITY & TV