‘Kako vrijeme leti’, napisala je operna pjevačica kratko u opis fotografije. Njezini pratitelji bili su oduševljeni fotografijom te su ih počastili pozitivnim komentarima

Opernoj pjevačici Sandri Bagarić (45) posebnu sreću donosi, kako kaže, obitelj i njezinih troje muškaraca – suprug Darko Domitrović (54) i sinovi Marko (19) i Lovro (14). Na društvenim je mrežama objavila sadašnju fotografiju sa starijim sinom Markom i fotografiju kada je bio tek beba.

– Kako vrijeme leti – napisala je kratko u opis fotografije. Njezini pratitelji bili su oduševljeni fotografijom.

Foto: Facebook

‘Čudo ste oboje’, ‘Divni ste oboje’, ‘Danas ste kao brat i sestra’ – neki su od komentara.

Prije nekoliko mjeseci Sandra je Marka ispratila na maturalnu zabavu te se pohvalila fotografijama.

– Moja prva maturalna. Ja nisam imala svoju 1992., rat u Sarajevu. Srce mi je tako puno, ponosna sam, a i Saru sam upoznala… Marko hvala ti što si najbolji – napisala je Sandra.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Sa Sandrom je na zabavu stigao i suprug s kojim je u braku od 1997. Na maturalnoj sina Marka odjenula bijeli kombinezon s dubokim dekolteom. Mnogi prijatelji su joj hvalili izgled.

– Njih dvojica su već odrasli ljudi, s jasnim idejama i planovima za vlastitu budućnost i jako su povezani. Iz današnje perspektive izgledaju mi smiješno prizori njihove bratske ljubavi sa širokim repertoarom verbalnog i fizičkog nasilja – od boksačkih udaraca i džiju-džicu gušenja i zahvata, od čega mi se svojedobno dizala kosa na glavi – rekla je pjevačica jednom prilikom o svojoj djeci.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’:

Reply
Share this

REALITY & TV