Trending

By Redakcija Tracara.com Organizatori sami sebi dali otkaz (foto: eurovisionworld.com) Održavanje ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije pod ozbiljnim je znakom pitanja jer je 21 član ukrajinskog tima za organizaciju takmičenja podneo ostavku. Reply Share this

By Redakcija Tracara.com

Otvorene sandale i karirane čarape – hot or not? (foto: Instagram.com/severina)

Severina Kojić nekoliko meseci unazad svoju karijeru je stavila u drugi plan i povukla se iz javnosti. Ali i dalje je veoma aktivna na društvenim mrežama gde neretko iznenađuje svoje pratioce odevnim kombinacijama.

Pevačica je poznata i kao jedna od trendseterki u regionu, ali da li će najnoviji trend koji je Seve predstavila na Instagramu zaživeti, ostaje da vidimo. Ona je naime, još pre desetak dana, postavila fotografiju na kojoj pozira u svetlo ljubičastoj odevnoj kombinaciji, a pažnju su najviše privukle karirane čarape i otvorene sandale, kao i činenica da je fotka nastala u snegom zavejanom dvorištu.

Gospođa Kojić je juče još jednom prošetala ovaj neobični trend, ovog puta odlučivši se za suprugove bele čarape koje je obukla ispod crvenih sandala sa visokom potpeticom.

Njegove čarape ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Jan 22, 2017 at 5:49am PST

Kako se vama čini ova kombinacija otvorene obuće i čarapa i da li bi i druge dame iz javnog života mogle da iznesu nešto slično?

Izvor: Tračara

Reply
Share this

Leave a Reply