Ja sam jedno veliko dijete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – dječačku iskrenost. Djeca u nama su se prepoznala, izjavila je Sofija

Iako su svoju ljubav skrivali od očiju javnosti, srpska manekenka Sofija Milošević (28) i nogometaš Luka Jović (21) posljednja dva mjeseca ne kriju da su zajedno. Tako je manekenka nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi, a sad je otkrila što ju je privuklo na mladoj zvijezdi Real Madrida.

Foto: Instagram;

– Ja sam jedno veliko dijete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – dječačku iskrenost. Djeca u nama su se prepoznala – izjavila je Sofija koji su mnogi ‘optuživali’ da je kriva za raskid veze između Jovića i bivše djevojke Anđele Manitašević s kojom je nogometaš dobio sina u veljači ove godine.

Foto: Instagram

– Optužili su me da sam mu rasturila brak, ionako on nikad nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo sretni zajedno – dodala je. Sofija je progovorila i o svom djetinjstvu.

– Bila sam vrlo nesigurno dijete, to sam već nekoliko puta pričala. Uvijek sam se trudila raditi na sebi i da ne stavljam ljepotu u prvi plan jer to definitivno nije najvažnija stvar na svijetu – rekla je. Ističe da nikad nije igrala na kartu fizičkog izgleda već na ponašanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV