Najšokantniji trenutak uslijedio je nakon što je svojom stražnjicom ‘pojela’ kobasice s poda. Žiri je bio toliko zgrožen da su izbjegavali gledati prema pozornici, a neki od njih rukama su u nevjerici prekrivali lice

Na audiciji njemačkog Supertalenta svoj talent odlučila je pokazati i komičarka Duckie L’Orange. Iako je performans počeo sasvim uobičajeno, pred sam kraj Duckie je uspjela šokirati žiri i gledatelje.

Foto: Youtube screenshot

Pojavila se na pozornici i sakrila se iza crnog platna. Tamo je bila svega dvadesetak sekundi nakon čega se ponovno pojavila pred žirijem i publikom ite ih šokirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Duckie je u jednom trenutku sasvim neočekivano skinula hlače i gaćice i stražnjicom koju je oslikala kao pseću glavu počela puzati po podu. I žiri i gledatelji bili su u nevjerici.

Najšokantniji trenutak uslijedio je nakon što je svojom stražnjicom ‘pojela’ kobasice s poda. Žiri je bio toliko zgrožen da su izbjegavali gledati prema pozornici, a neki od njih rukama su u nevjerici prekrivali lice.

Foto: Youtube screenshot

Muški dio žirija čak je skočio sa stolice jer nije mogao vidjeti nastup do kraja.

Komičarka, sudeći po društvenim mrežama, naročito voli pse jer ima web stranicu na kojoj prodaje šalice, majice, tajice, čarape, torbe s likom psa dok njezin Instagram profil prati gotovo tri tisuće obožavatelja.

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Aco Pe­jo­vić ot­krio je da je sred­nju mu­zi­č­ku ško­lu po­ha­đao s Ne­na­dom Kne­že­vić Kne­zom i Sr­đa­nom Mi­lo­še­vi­ćem, od­no­sno Sr­đa­nom M, s ko­ji­ma je re­dov­no be­žao...