Brojna zagrebačka publika sinoć je imala priliku premijerno pogledati prvu epizode turske serije ‘Osveta u štiklama’, a organiziran je i izbor za ‘najbolju štiklu’ večeri…

Zagrebačka premijera prve epizode turske serije ‘Osveta u štiklama’ privukla je mnoge poznate u Kaptol Boutique kino, a odoljeti joj nisu mogle ni glumica Mila Elegović (48), fitness instruktorica Renata Sopek (39) i voditeljica Korana Gvozdić (35).

Foto: Promo

Uz njih, brojna publika imala je priliku premijerno pogledati epizodu kriminalističku serije, a sudeći prema njihovim reakcijama, seriju i na hrvatskom tržištu očekuje uspjeh. Organiziran je i izbor za ‘najbolju štiklu’ večeri, a titulu ‘NAJštikle’ odnijele su cipele glumice Lane Gojak (34).

Foto: Promo

– Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, danas možemo puno preciznije odrediti što naši korisnici žele. Budući da uz sport i filmove, najviše vole pratiti serije, vjerujemo kako će ih nova serija ‘Osveta na štiklama’ oduševiti, posebice ženski dio publike – rekao je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Foto: Promo

Inače, riječ je o seriji koja prati priču nekoć najboljih prijateljica iz srednje škole – Merve, Pelin, Arzu i Oye. Prijateljstvu je došao kraj na jednom školskom izletu, na kojem su djevojke smjestile Oyi te ju opako osramotile pred cijelom školom.

Foto: Promo

Oyi se od tada gubi svaki trag. Mnogo godina kasnije, putevi im ponovno spajaju – otkrivaju se dugo čuvane tajne, laži i obmane, javljaju nova suparništva, a najviše intriga izaziva misteriozno ubojstvo.

Foto: Promo

Serija čija se radnja vrti oko burnih života četiri prijateljice bit će dostupna od 15. listopada samo na Pickbox TV kanalu

Tema: FILM

Reply
Share this

REALITY & TV