Andrija Milošević na društvenim je mrežama podijelio zabavan video u kojem glumi Roberta De Nira i oduševio svoje obožavatelje

Kazališni, televizijski i filmski glumac Andrija Milošević (40) na društvenim mrežama podijelio je zabavni video koji je oduševio njegove obožavatelje. U videu Andrija stoji ispred crnog automobila u šarenoj košulji, a u jednom trenutku iz džepa izvlači pištolj te počinje psovati i prijetiti na engleskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Moj casting za američki kriminalistički film. Trebamo igrati ja, John, Clint i Statham. Nadam se da sam prošao – napisao je Andrija te zabavio svoje obožavatelje skečom u kojem glumi Roberta De Nira (75).

– Pljunuti ste, De Niro je za tebe mala beba – komentirao je jedan obožavatelj, dok mu je drugi poručio kako ga vidi rame uz rame s Keanuom Reevesom u novom filmu ‘John Wick’.

Foto: Archive Photos

Glumca pamtimo po izrazitom smislu za humor, a gledamo ga u seriji ‘Andrija i Anđelka’. Andriju vole svi, i stari, ali i oni najmlađi, za koje je nedavno napisao dječju zbirku pjesama ‘Kišni glistac’.

– Nisam se bojao reakcija dok sam pisao knjigu, ali jesam imao tremu na prvom predstavljanju, jer kada se obraćate djeci, oni nemaju strpljenja… – rekao je Andrija.

Andrija je spreman da postane otac i ne boji se toga, kaže kako morate živjeti život bez kalkulacija, posebno za djecu, piše Blic.rs.

Foto: Privatni album/Instagram

– Rastopit ću se kao čokolada prema djetetu – priča Andrija. Njegovo radosno i slobodno djetinjstvo, koje je provodio u igri s prijateljima i na čistom zraku ga je najviše izgradilo kao osobu. Kao mali, živio bi nekoliko mjeseci na planini kod bake. Tamo je bio slobodan mjesecima trčati gore i dolje po poljanama, što smatra vrlo bitnim za građenje karaktera, ali i kasnije za životnu borbu.

Reply
Share this

REALITY & TV