Podsjetimo, nedavno su mediji pisali da se Severina (46) i Igor Kojić (31) razvode. Jovana, koju mediji ‘optužuju’ da je krivac za navodni razvod braka Seve i Igora, kratko se osvrnula na cijeli slučaj

Supruga Željka Joksimovića (46), Jovana (37) ponovno je u centru pozornosti nakon što je održala kratku lekciju mladoj novinarki na terenu. Nakon što se u jutarnjem programu srbijanske Prve TV javila Jovanina kolegica koja je s previše entuzijazma govorila o riječima nadležnih da će rupe na cesti biti sređene ‘čim snijeg prestane padati’, Jovana ju je pokušala isprovocirati.

– Dobro. A što ako stane snijeg za dva mjeseca? – pitala ju je ozbiljno Jovana.

Foto: YouTube

– Pa bit će u međuvremenu zakrpane – brzo se snašla mlada Jelena.

– Aha. Dobro, važi, hvala Jelena – zaključila je sarkastično voditeljica Jovana.

Facebook | Autor: Facebook/RNK Sladorana Foto: Facebook/RNK Sladorana

Podsjetimo, nedavno su mediji pisali da se Severina (46) i Igor Kojić (31) razvode. Jovana, koju mediji ‘optužuju’ da je krivac za navodni razvod braka Seve i Igora, kratko se osvrnula na cijeli slučaj.

– Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentirala, razumijte me – rekla je s osmijehom Jovana za ‘Alo’.

Anto Magzan/Pixsell | Autor: Anto Magzan/Pixsell Foto: Anto Magzan/Pixsell

Prema pisanju Kurira, Jovana i Severina bile su dobre prijateljice, ali su se nedavno posvađale. Tvrde da je zbog Jovane, Severina otkazala i nastup sa svekrom Draganom Kojićem Kebom (58).

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...