Trending

By Redakcija Tracara.com Organizatori sami sebi dali otkaz (foto: eurovisionworld.com) Održavanje ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije pod ozbiljnim je znakom pitanja jer je 21 član ukrajinskog tima za organizaciju takmičenja podneo ostavku. Reply Share this

By Redakcija Tracara.com

Dejan je snimio spot za numeru ‘Bez majke i oca’ (foto: Screenshot)

Tužna životna priča i emotivni nastup Dejana Ketića iz Žagubice potresao je pre nekoliko nedelja sve koji su pratili emisiju Ja imam talenat.

Mladog muzičara odmah po rođenju ostavili su roditelji u domu za nezbrinutu decu, što ga nije sputavalo da izraste u talentovanog repera. Ketić je pre otprilike godinu dana upoznao svoje roditelje, i rekao im sve što mu je bilo na duši. Nakon nastupa u Talnetu, njegova ispovest posebno je ganula članicu žirija Danicu Maksimović, koja mu je poklonila garderobu i platila stanarinu.

Pevač je juče predstavio spot za numeru Bez majke i oca, koja je njegova druga pesma, a uskoro najavljuje i treći singl. “Raduje me što su reakcije ljudi pozitivne i nastaviću da se trudim kao i do sada”, rekao je Dejan za portal Pink.rs.

Njegov novi video pogledajte ovde.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ya_VeZ1DLbY?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent&w=640&h=390]

Izvor: Tračara

Reply
Share this

Leave a Reply