Mi smo dobili najdebljeg bika i jedva smo ga ulovili za rogove, bik je bio jači on nas… A imali smo problema i s pećnicom i panceta nam je bila prekratka pa smo je natezali, izjavila je Štefica

Govedina Wellington složeno je jelo za koje je većina natjecatelja čula, no rijetki su ga stvarno i kuhali pa je ovo bio veliki kulinarski test za sve parove, ali i žiri. A kako priprema tog jela zahtijeva korištenje mnogih namirnica i razne tehnike pripreme, mnogima je to predstavljalo veliki stres.

Foto: RTL

No nekima je treći dan donio i treću sreću pa su uspjeli nadmašiti sami sebe.

– Jako sam zadovoljan prezentacijom i osjetio sam veliko olakšanje kada je kuhanje završilo – kazao je iskreno Renato, koji je s Marinom dobio najbolje ocjene te večeri – ukupno 25 boda!

– Prezentacijski je jako lijepo i jako ukusno. Šteta što se tijesto nije skroz zapeklo, a meso meni paše ovako slabo pečeno – komentirala je Ana Grgić njihovu govedinu koja je bila dosta sirova jer su imali problema s pećnicom, baš kao i ostatak natjecatelja.

Foto: RTL

– Vidi se da ste imali poteškoća s temperaturom, ali sve je jako dobro, samo fali još 10 minuta – objasnio je Ivan Pažanin. Za razliku od Marine i Renata, najmanje sreće imali su Štefica i Alen kojima se jelo u potpunosti raspalo pa su uspjeli skupiti samo 12 bodova, a jedan bod im se oduzeo zbog neuredne radne jedinice.

– Vi ste imali velike probleme, velike probleme – primijetio je Pažanin, a Štefica je krenula objašnjavati što im je sve pošlo po zlu.

– Mi smo dobili najdebljeg bika i jedva smo ga ulovili za rogove, bik je bio jači on nas… A imali smo problema i s pećnicom i panceta nam je bila prekratka pa smo je natezali… – nabrajala je simpatična Štefica te su se ona i Alen našalili na vlastiti račun jer su shvatili da im ništa drugo ne preostaje.

Foto: RTL

– Što je najbolje, okus je čak bio u redu i meso je bilo najbolje pečeno, ali to jednostavno nije bio taj zadatak – objasnila je Željka Klemenčić. Na kraju večeri, kada su se zbrojili svi rezultati tjedna, na prvome su mjestu i dalje Ana i Katarina, a na posljednjem Štefica i Alen.

Može li se situacija promijeniti i tko će na kraju tjedna napustiti show – doznat će se u četvrtak u 21:15 sati na RTL-u!

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV