Pokrenula je akciju prikupljanja novca kako bi se pokrili troškovi pogreba njezinog bratića, koji je preminuo u nesreći, te liječenja njegovog oca. Potrebno joj je 65 tisuća kuna, više od pola iznosa već je prikupila

Bratić zvijezde ‘Moderne obitelji’ Sarah Hyland (28), Trevor Canaday, preminuo je u subotu u 15. godini. U prometnoj nesreći, stradao je i glumičin ujak Bryan koji je trenutačno u bolnici, piše People.

– Proći će još nekoliko operacija. Pijani vozač toliko je jako udario njihov automobil da je Trevor, koji je bio vezan, izletio iz njega – opisala je Sarah nesreću na društvenim mrežama.

Foto: Kathy Hutchins/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Iako je glumica ‘teška’ devet milijuna dolara, odnosno 58 milijuna kuna, od svojih obožavatelja traži donacije. Pokrenula je akciju prikupljanja novca kako bi se pokrili troškovi pogreba njezinog bratića i liječenja njezinog ujaka. Potrebno joj je deset tisuća dolara, odnosno 65 tisuća kuna, a više od pola iznosa već je prikupila.

Foto: Instagram/orijent

Trevor i Bryan putovali su na koncert zbora u trenutku kada je na njih naletio pijani vozač. Kako Sarah kaže, ime odgovornog za smrt dječaka je Jeffery Eggerling kojemu ovo nije prva vožnja u pijanom stanju. Također, pokušao je i pobjeći s mjesta nesreće.

– Trenutno je u pritvoru i nadam se da će ostatak svog života provesti u zatvoru – rekla je Sarah.

Foto: Instagram/orijent

Na stranici GoFundMe gdje se prikuplja novac piše da se Bryan fizički oporavlja, a Trevor je sada dobio krila te pjeva i igra nogomet u raju.

– Bio je veseo, pametan, kreativan, sportski tip. Blesav, šašav i svi smo ga voljeli – piše na stranici.

SARAH HYLAND, ARIEL WINTER | Autor: Eric McCandless Foto: Eric McCandless

Glumičina podrška je i kolegica iz ‘Moderne obitelji’ Ariel Winter (20) koja je svojim pratiteljima poručila da i oni doniraju.

Sarah je, zbog loših komentara pratitelja, odlučila na neko vrijeme ‘pauzirati’ korištenje društvenih mreža.

– Konačno ste uspjeli. Vaše užasne negativne i glupe riječi slomile su me. Sretni? Neću biti online neko vrijeme – napisala je putem Twittera.

VIDI OVO! Kate Middleton otkrila što joj smeta kod Williama: “Užasan si oko toga!”

Foto: videostar

Reply
Share this

REALITY & TV