Glumački par se upoznao prije 10 godina na setu serije ‘Orkanski visovi’, televizijskoj ekranizaciji klasika engleske književnosti. Vjenčali su se 2014. godine i već imaju trogodišnju kćer

Tom Hardy (41) i Charlotte Riley (37) dobili su drugo zajedničko dijete još krajem prošle godine, ali to su rekli samo prijateljima i obitelji, tvrdi Sun. Izvor blizak paru otkrio je engleskom mediju i da je sin nazvan Forrest te kako se ustvari radi o posveti.

– Oboje su presretni prinovom, a dijete već sad jako sliči Tomu. Nazvali su ga Forrest, po filmu Forrest Gump i velikoj ulozi Toma Hanksa – prenosi The Sun.

Foto: Andrew Sims/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Glumački par se upoznao prije 10 godina na setu serije ‘Orkanski visovi’, televizijskoj ekranizaciji klasika engleske književnosti. Vjenčali su se 2014. godine i već imaju trogodišnju kćer, ali nikad nisu objavili njezino ime, što dovoljno govori o tome koliko Hardy i Riley drže do privatnosti kada je obitelj u pitanju. Tom od ranije ima 10-godišnjeg sina Louisa, s Rachael Speed, koju je također upoznao na setu.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kontraverzna starleta Soraja Vučelić, uglavnom privlači pažnju svojim provokativnim slikama i stajlinzima koje kači na svoj “Instagram”. Bivša rijaliti zvezda je kroz poslednjih nekoliko godina, imala razne uspone i padove u karijeri a sad...