Travolta i ja partijamo. Kunem se da sam ja izašao na pozornicu samo zbog njega, napisao je reper 50 Cent na svom profilu, a mnogi su glumci među sobom danas dijelili video i komentirali simpatičnog Travoltu

Glumac John Travolta (64) podsjetio je jučer prisutne na Filmskom festivalu u Cannesu kako izgledaju njegovi, nekad popularni plesni pokreti iz kultnih filmova ‘Groznica subotnje večeri’ i ‘Briljantin’, kad je zaplesao na pozornici uz repera 50 Centa (42) na after partyju.

Travolta je zbog svog plesa, koji se kod glumca od 1977. nije puno promijenio, brzo postao viralni hit, a 50 Cent je na svoj profil društvene mreže stavio i video u kojem glumac pokraj njega pleše.

2018 Cannes Film Festival | Autor: Boesl/DPA/PIXSELL Foto: Boesl/DPA/PIXSELL

– Travolta i ja partijamo. Kunem se da sam ja izašao na pozornicu samo zbog njega – napisao je reper na svom profilu, a mnogi su glumci među sobom danas dijelili video i komentirali simpatičnog ‘mlađahnog’ Travoltu.

Foto: Twitter/Screenshot

Glumac je na Festival u Cannes inače došao predstaviti svoj novi film Gotti, u kojem glumi mafijaša Johna Gottija, a film je prvotno javnosti trebao biti predstavljen krajem 2016. Ipak, skoro dvije godine se biralo glavnu ulogu, a Travolti su za nju konkurencija bili i Al Pachino, Joe Pesci i Antony Hopkins.

Foto: YouTube screenshot

Nakon što je odradio sve obaveze oko premijere filma Gotti na Filmskom festivalu u Cannesu glumac se opustio, a njegovi su plesni pokreti na pjesmu Just a Lil Bit oduševili sve prisutne.

Foto: YouTube screenshot

John Travolta je u Cannes došao u pratnji supruge, glumice i bivšeg modela Kelly Preston (55) i djece, Ele Bleu Travolta (18) i Benjamina (7). Kelly Preston je inače u novom Travoltinom filmu Gotti utjelovila Gottijevu suprugu Victoriju Gotti, a Travoltina jedina kćerka Ela Bleu Gottijevu kćerku, Angel Gotti.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kriteriji su se opako postrožili. Ono što je žiriju za 10, ostalim natjecateljima su previše jednostavna jela za ovu fazu natjecanja i smatraju da njihovi kriteriji nisu pravedni Žiri je pohvalio...